Super Bond Power Easy

Kako popraviti okvir za slike?

Pružite Vašim uspomenama posebno mjesto u Vašem domu ili uredu. Loctite Power Easy ljepilo specijalne formulacije omogućava duže vrijeme za repozicioniranje dijelova. Idealno je rješenje za sve popravke koji zahtijevaju preciznost kao što su okviri za slike. Ova formulacija smanjuje rizik od lijepljenja prstiju. Nakon sušenja je transparentan i stvara nevidljive veze dok snažna formula pruža dugotrajnost.

Pratite naš korak-po-korak vodič:   

  1. Površine koje se lijepe moraju biti čiste i potpuno suhe.
  2. Pažljivo nanesite manju količinu Loctite Power Easy ljepila na jednu površinu i odmah spojite površine. Loctite Power Easy omogućava duže vrijeme za repozicioniranje dijelova za bolje prianjanje.
  3. Ne dirajte dijelove dok se ne spoje. Ne brinite se ako imate višak ljepila u ovome trenutku, njega se lako može ukloniti jednom kada se osuši (pogledajte tačku 5).
  4. 
Mora proći najmanje jedan-dva sata prije nego što površina dođe u kontakt s tekućinom. Za najbolje rezultate ostavite preko noći.
  5. Jednom kada se osuši, višak ljepila lagano ostružite oštrim nožem ili obrišite maramicom natopljenom u odstranjivač laka za nokte koji sadrži aceton.
  6. Zatvorite tubicu nakon primjene te pohranite u uspravnom položaju na hladno i suho mjesto.

Preporučeni proizvod: